Skip to content

Advanta® – Bates Advanta -kenttäsatula

Advanta® - Bates Advanta -kenttäsatula

Bates Advanta -kenttäsatula on suunniteltu niin, että sinulla on täydellinen tuntuma hevoseen. Tunnet hevosesi liikkeet ja pysyt hyvin tasapainossa, ja niin ratsukko on aina valmis lähtöön ja kohtaamaan odottamattomatkin tilanteet. Terävöität refleksejäsi, venytät rajojasi ja saavutat aivan uuden kilpailuedun.

Huippusuorituksiin edun antava korkealuokkainen satula. Eteenleikattu yksisiipinen rakenne takaa täydellisen tuntuman hevoseen
SweetSpotin avulla ratsastaja löytää helposti oikean asennon ja on valmis odottamattomiinkin tilanteisiin

Matalaprofiilinen ja hevosta lähellä oleva Synergy Panel -paneeli suojaa hyvin ja vaimentaa iskut niin, että hevosen selkään kohdistuva paine minimoituu ja työskentelevien lihasten verenkierto paranee
Ominaisuuksiin kuuluu säädettävä ergonominen jalustinkoukku, FlexiContourbloc -tuet edessä ja takana ja materiaalina laadukas Luxe-nahka.

SweetSpot

Auttaa löytämään oikean asennon helposti, niin että olet valmis lähtöön saumattomasti ja lähellä hevosta. Tämä on täydellinen satula hyppäämiseen!

Synergy Panel

Matalaprofiilinen, tasapainoinen ja hevosta lähellä. Suojaa hevosta ja vaimentaa iskut niin, että hevosen selkään kohdistuva paine vähenee ja lihasten verenkierto paranee.
Säkä pysyy vapaana, ja dynaamisten ilmapehmusteiden ansiosta hevonen voi hypätä luonnollisessa ja varmassa asennossa. Huomaat eron hevosen kestävyydessä, voimassa ja ketteryydessä, kun se pystyy liikkumaan vapaasti. Sinä ja hevosesi voitte toimia täydellisesti yhteen.

Mono Flap

Yksisiipinen, joten saavutat herkän tuntuman hevoseen. Virtaviivaiset, mutta silti tukevat ja kestävät vastinhihnat kulkee saumattomasti siiven läpi, ja jalustinkoukun ergonominen muotoilu ja jalustinhihnakanava varmistavat, ettei reiden alla tunnu muhkuroita. Kaikki toimii ja satula tuntuu katoavan niin, että voit keskittyä hevoseesi.

FlexiContourbloc -tuet

FlexiContourblocin patentoitu muoto tukee rajoittamatta ja auttaa pitämään asennon satulassa niin, että sinä ja hevosesti pysytte tasapainossa myös yllättävissä tilanteissa.
Eteenleikatussa siivessä olevan FlexiContourbloc-etutuen kulmaa voidaan säätää, ja sitä voidaan siirtää eteen- tai taaksepäin ja kiinnittää tiukasti tukemaan asentoasi täydellisesti. FlexiContourbloc -takatukea voidaan nostaa ja laskea tarpeen mukaan.

Säädettävä ergonominen jalustinkoukku

Jalustinkoukun sijainti vaikuttaa perustavanlaatuisesti ratsastajan sijaintiin satulassa. Koukun ainutlaatuinen muotoilu varmistaa, ettei reiden alla tunnu muhkuraa.
Jalustinkoukun sijaintia säätämällä suorituksen tarkkuus paranee.

Luxe-nahka

Laadukkain nahka on paras satulamateriaali ylellisine ja herkkine pintoineen. Tätä hienompaa nahkaa ei ole!

EASY-CHANGE® Fit Solution

Kenttähevosesi on huippu-urheilija. Hevosen lihasmassa voi vaihdella harjoituskaudella, matkustaessa ja kilpailukaudella. Satulaa voi säätää niin, että se on hevoselle aina mukava. Kun satula on tasapainossa, hevosella on mukava olla, ja se liikkuu vapaasti, palutuu nopeasti, jaksaa pitkään ja pystyy keskittymään vaativimmillakin radoilla.

Muut tiedot:

Saatavilla olevat värit:
Musta
Ruskea
Duo

Saatavilla olevat koot:

16,5″ (42cm)
17″ (43cm)
17,5″ (44cm)

B_AdvantaLaunch_1May_770x170_689x